Aankomst

Dinsdagochtend 10 uur 's ochtends vertrekken en de volgende dag om 7 uur 's avonds aankomen: wat je noemt een zware tocht. Onderweg alvast wat verhalen uitgewisseld en kennis gemaakt met de groep waarmee we onze twee eerste nachten in hetzelfde hostel zouden doorbrengen: gezellig en na aankomst in het hostel nog even met zn allen een biertje (of twee) gedronken! Weinig slaap dus en de eerste nacht in het hostel ging ook niet vlekkeloos: nog een beetje wennen aan de drukte in gangen (gitaarspelen om half 3 's nachts zal er wel bij horen ;) en verder natuurlijk nog een jetlag onder de leden.

De eerste volle dag in Sydney toch volledig benut. We zijn met 2 reisgenootjes (Emiel en Michel) eerst even wat bankzaken gaan regelen, waarna we verder de hele dag door Sydney zijn gecruised. Meteen maar alle hoogtepunten van Sydney meegepakt: the harbour brigde, the opera house en de botanic gardens. Zoals jullie op de foto's wel kunnen zien is het hier al heerlijk weer: vandaag zo'n 27 graden en geen wolkje aan de lucht!! Volgens mij hebben we op het goede moment het kouder wordende Nederland verlaten.

Bedoeling is dat we morgen een autootje gaan kopen. Volgende week woensdag willen we namelijk wel in Brisbane zijn vanwege het huwelijk van mijn neef. Waarschijnlijk zullen we dan via Byron Bay (een relaxed surfparadijs) rijden en verder alles wat we tegenkomen op ons af laten komen... Tegen die tijd zal ik wat meer te vertellen hebben, want alleen een kort verhaaltje over de eerste dag is natuurlijk niet veel. Nu weer even de stad in en kijken of het uitgaansleven nog wat te bieden heeft!

Tot later! Groet, Onne

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer